Δέντρο έπεσε στο περιφερειακό Παραμυθιάς, προκαλώντας μικρές ζημιές σε όχημα

Δέντρο από το άλσος του Γαλατά, έπεσε στο περιφερειακό Παραμυθιάς (πάνω από το κτελ) προκαλώντας μικρές ζημιές σε διερχόμενο όχημα και διακόπτοντας την κυκλοφορία για 1 ώρα περίπου,...

Δέντρο από το άλσος του Γαλατά, έπεσε στο περιφερειακό Παραμυθιάς (πάνω από το κτελ) προκαλώντας μικρές ζημιές σε διερχόμενο όχημα και διακόπτοντας την κυκλοφορία για 1 ώρα περίπου, εχθές το βράδυ. Την πτώση του δέντρου προφανώς προκάλεσε η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών και από καθαρά θέμα τύχης δεν προκλήθηκαν μεγαλύτερες ζημιές και δεν θρηνήσαμε θύματα. Το μέγεθος του δέντρου ήταν τόσο μεγάλο που έφτασε στις απέναντι μπάρες του περιφερειακού Αγίου Δονάτου.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα η πυροσβεστική, η αστυνομία και συνεργείο του δήμου και κατάφεραν να αποκαταστήσουν σχετικά νωρίς την κυκλοφορία.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται παρόμοιο περιστατικό στο συγκεκριμένο σημείο (θυμίζουμε την κατολίσθηση πριν ένα χρονο) ενώ δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα είχε συμβεί αν αυτό συνέβαινε στην περίοδο του Λαμπόβου.  Η ανάγκη για εργασίες στο συγκεκριμένο σημείο είναι επιτακτική καθώς είναι θέμα χρόνου να επαναληφτεί το χθεσινό περιστατικό. Φωτογραφία Αρχείου.

In this article

Join the Conversation