Με το αριστερό η ΚΑΕ Παραμυθιά.

Βαριά ήττα απο το Καναλάκι με 37-63

Γράφει για την paramythia-online.gr, ο Δημήτριος Ντόκος

Με το αριστερό ξεκίνησε η ΚΑΕ Παραμυθιά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της περιόδου 2018-2019, καθώς ηττήθηκε με το ευρύ 37-63 στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ε. Καναλακίου .

Η Παραμυθιά ξεκίνησε τον αγώνα πολύ χαλαρά και γρήγορα βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ, με το 8-20 του πρώτου δεκαλέπτου να φανερώνει την έλλειψη ενέργειας σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη.

Στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου, με δυνατή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση, κατάφερε να μειώσει την διαφορά στους -7 (15-22) αλλά η προσπάθεια δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

Τα συνεχόμενα λάθη που επανήλθαν με συνέπεια τους συνεχείς αιφνιδιασμούς, καθώς και τα καλά ποσοστά στις προσπάθειες τριών πόντων έδωσαν ένα σερί 10 πόντων και εκ νέου αέρα διψήφιας διαφοράς στην ομάδα του Καναλακίου για το 21-38 στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε το ίδιο μοτίβο, καθώς το Καναλάκι εκμεταλλευόμενο στην ρακέτα τον Μπαρτζώκα (18 συνολικούς πόντους) και στην περιφέρεια τους γρήγορους περιφερειακούς, μετέτρεψε την αναμέτρηση σε παράσταση για ένα ρόλο.

Η συνέχεια του τέταρτου δεκαλέπτου ήταν πλέον διαδικαστική με την Παραμυθιά να πετυχαίνει στο τελευταίο δεκάλεπτο περισσότερους πόντους (14-11), χωρίς όμως να μπορεί να αποφύγει το βαρύ 37-63 που μαρτυρά και την έλλειψη επιθετικής αφλογιστίας στην γενικότερη εικόνα της ομάδας.

Επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας με την ομάδα της Πάργας η οποία πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη στον Λούρο (64-72).

Τελικό σκόρ: 37-63

Δεκάλεπτα: 08-20,11-18,04-14,14-11

Διαιτητές: Διαμαντής-Αναγνωστόπουλος

ΚΑΕ Παραμυθιάς (Κωστίδης Πέτρος) : Ανδρέου 5, Βάτσιος 7, Αθανασίου 14, Λαμπρούσης, Ντάγκας, Λατσός, Στεργίου 5, Πάκος-Τσιάνης, Σιούτης, Ρεσβάνης 1, Γούσιας, Κούρτης 5.

ΑΕ Καναλακίου (Τσομάκας Ελευθέριος) : Σούμπασαι 8, Αθανασίου 2, Στύλος 2, Παππάς, Ευθυμίου 2, Γείτονας 12, Γάκης 6, Μπαρτζώκας 18, Τάτσης 13

Δειτε όλα τα αποτελέσματα, την βαθμολογία και την επομενη αγωνιστική:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Α.Ο. ΑΛΥΚΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Α.Γ.Ο. ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 47 – 71
ΑΙΑΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ – Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ “ΑΝΩ ΠΟΛΗ” 47 – 62
Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ – Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 37 – 63
Α.Ο. ΛΟΥΡΟΥ – Α.Ο. ΠΑΡΓΑΣ 64 – 72
ΡΕΠΟ : Α.Σ. ΜΟΛΟΣΣΩΝ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 2
Α.Γ.Ο. ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 2
Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ “ΑΝΩ ΠΟΛΗ” 2
Α.Ο. ΠΑΡΓΑΣ 2
Α.Ο. ΛΟΥΡΟΥ 1
ΑΙΑΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 1
Α.Ο. ΑΛΥΚΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 1
Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 1
Α.Σ. ΜΟΛΟΣΣΩΝ -1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ “ΑΝΩ ΠΟΛΗ” – Α.Ο. ΑΛΥΚΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ – Α.Σ. ΜΟΛΟΣΣΩΝ
Α.Ο. ΠΑΡΓΑΣ – Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
Α.Γ.Ο. ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ – Α.Ο. ΛΟΥΡΟΥ
ΡΕΠΟ : ΑΙΑΣ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ

In this article

Join the Conversation