Ξέσπασε στον Λούρο

Γραφει για την paramythia-online.gr, o Δημήτριος Ντόκος

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η ΚΑΕ Παραμυθιά στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα του Λούρου, και αυτό χάρη στην εξαιρετική απόδοση όλων των παιχτών της Παραμυθιάς καθ όλη την διάρκεια του αγώνα, με το τελικό 94-60 να φανερώνει και την διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων.

Η Παραμυθιά κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και με οδηγό  τα καλά ποσοστά στις προσπάθειες τριών πόντων καθώς και την δυνατή άμυνα, κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο, καθάρισε γρήγορα την υπόθεση “νίκη” και φρόντισε να πετύχει μια σημαντική ψυχολογικά νίκη για την συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν από νωρίς να δείχνουν τις διαθέσεις τους με τους “μικρούς” να δίνουν το σύνθημα για το 18-8 του δεκαλέπτου. Η συνέχεια ήταν ίδια με την Παραμυθιά να απαντά στο σκοράρισμα του Λούρου και να διευρύνει σημαντικά την διαφορά στην λήξη του ημιχρόνου στο 36-20, ύστερα από εύστοχο τρίποντο και κλέψιμο – καλάθι στα τελευταία 4 δευτερόλεπτα. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν και αυτό που έκρινε ουσιαστικά το παιχνίδι, με ένα επιμέρους 14-3 της Παραμυθιάς να ανεβάζει την διαφορά πάνω από τους 20 πόντους για το 65-38 του στην λήξη του δεκαλέπτου. Η συνέχεια στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα, με την Παραμυθιά να μοιάζει ασταμάτητη φτάνοντας τελικά στους 94 πόντους έχοντας 4 παίχτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 11 Νοεμβρίου εντός έδρας με αντίπαλο τον ισχυρό και αήττητο ΑΓΟ Θεσπρωτικού.

Τέλος να αναφέρουμε την αξιοθαύμαστη και εξαιρετική πορεία του παιδικού τμήματος, καθώς συνεχίζει να εντυπωσιάζει αήττητο και πρωτοπόρο στον Γ’ όμιλο με 6-0 νίκες, παίζοντας μάλιστα το τοπικό ντέρμπι με τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας επίσης εντός έδρας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.  Η αγωνιστική εικόνα του τμημάτων μίνι και του παιδικού δείχνουν και την σημαντική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και την πολλά υποσχόμενη φουρνιά που ακολουθεί για τα επόμενα έτη.

Δεκάλεπτα και σκορ: 18-8,18-12(36-20),29-18,29-22 (94-60)

Διαιτητές: Κλημάτης-Ηλιάδης

ΚΑΕ Παραμυθιά: (Κωστίδης Π.) Ανδρέου 5, Βάτσιος 16, Αθανασίου 8,Λαμπρούσης 1, Παπαλεωνιδόπουλος 21, Λατσός 8, Στεργίου 14,Δήμος ,Σιούτης 2,Ρεσβάνης 11, Γούσιας , Κούρτης 8.

ΑΟ Λούρου:  (Μπαμπαλιάμης Αθ.) Κουρλοκώστας 7, Κονάκης 2, Κοψάρης 5, Μοσχοφίδης 6, Χρίστιας 5, Σούρδης 4, Αναστασιάδης 4, Ροπόκης 11, Κόττης 7, Μπαμπαλιάμης 5, Μάκης , Νάσης 4.

In this article

Join the Conversation