Τις πρώτες 10 υποψήφιες του συνδιασμού παρουσιασε ο Ηλίας Κουτσής | ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή την «8η Μάρτη, παγκόσμια ημέρας της γυναίκας».

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης την Πέμπτη 7 Μάρτη στο Αρχοντικό Ρίγγα με θέμα την «8η Μάρτη, παγκόσμια ημέρας της γυναίκας».

Την εκδήλωση άνοιξε η Μελίνα Λιάκου τονίζοντας τον χαρακτήρα της ημέρας ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο- ντοκιμαντέρ που επιμελήθηκε η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας. Μετά την προβολή του βίντεο πήρε το λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίας Κουτσής που αφού ευχαρίστησε τις παραβρισκόμενες για τη συμμετοχή τους παρουσίασε τις πρώτες 10 υποψήφιες γυναίκες με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Γεωργίου Χρυσηίδα: Αδιόριστη φιλόλογος πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και καλλιτέχνης. Μέλος των Δ.Σ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας. Με δράση στις τάξεις της ΚΝΕ και ΚΚΕ από τα μαθητικά της χρόνια.

Δημητρίου Αννίτα: Πτυχιούχος Γερμανικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου στην Παραμυθιά. Μέλος του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Προδρομίου. Μέλος της θεατρικής ομάδας ΘΕΑΤΟ. Με δράση στις τάξεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ από τα φοιτητικά της χρόνια.

Κυριάκη Λίλα: Απόφοιτος του τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Αρχειονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Άνεργη και νέα μητέρα με μεγάλη δράση στην ΚΝΕ και στο ΚΚΕ από τα μαθητικά της χρόνια.

Μπαξεβάνου-Μάντη Ντίνα: Νοικοκυρά, ενεργό μέλος των χορευτικών τμημάτων του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς.

Μπόλωση Βάσω: Γεννημένη στην Τασκένδη από αγωνιστές γονείς. Εργαζόμενη για χρόνια ως ιδιωτική υπάλληλος και σχεδιάστρια σε τεχνική εταιρία. Αγρότισσα και μελισσοκόμος. Μέλος του Συλλόγου Γυναικών Θεσπρωτίας της ΟΓΕ.

Πήλιου Άρτεμις: Συνταξιούχος εργαζόμενη του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς. Με δράση στο κίνημα των συλλόγων συνταξιούχων της Θεσπρωτίας. Πρόεδρος για 4 χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Ραχουλίου.

Τσουρά Μαρία: Πτυχιούχος Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστήμιου της Φρανκφούρτης με σημαντική δράση στα «Λαϊκά Μαθήματα» του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας. Μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Μέλος του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής στις τελευταίες εκλογές.

Τζάκου Ματίνα: Πτυχιούχος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας. Μέλος του ΚΚΕ, αντιπρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας και της μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου. Συμμετέχει την θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΟ.

Χατζάρα Ναταλία: Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάζεται ως συμβασιούχος αρχαιολόγος και είναι μέλος του Σωματείου Εκτάκτων Αρχαιολόγων. Με δράση στην ΚΝΕ και στο ΚΚΕ από τα φοιτητικά της χρόνια.

Χόβολου Μαρία: Πτυχιούχος φαρμακευτικής του Πανεπιστήμιου Πατρών. Ιδιοκτήτρια φαρμακείου για πάνω από 30 χρόνια, τα τελευταία 29 στην πόλη της Παραμυθιάς. Μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσπρωτίας.

In this article

Join the Conversation