Στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ του Γιάννη Καραγιάννη ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης και Εμπορίου Πέτρος Πέτσιος

Δελτίο Τύπου

Την προσχώρηση του Αντιδήμαρχου Ύδρευσης – Αποχέτευσης και Εμπορίου Πέτρου Πέτσιου στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Ο Πέτρος Πέτσιος, είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου  Αθηνών και την τελευταία 20ετία εργάζεται ως αρχαιολόγος στην Εφορία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας.  Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2006, ενώ έχει θητεύσει ως αντιδήμαρχος επί 6 χρόνια. Μεταξύ άλλων έχει υπάρξει πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Σουλίου καθώς και πρόεδρος του Συλλόγου Συμβασιούχων Εργαζομένων Βορειοδυτικής Ελλάδος του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά:
«Καλωσορίζουμε τον Πέτρο Πέτσιο στην ομάδα μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην δημιουργία μιας ομάδας με μείγμα από έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης, νέους ηλικιακά συνδημότες, και ανθρώπους με μακροχρόνια συμμετοχή και έργο στην τοπική μας πραγματικότητα.  Ο Πέτρος με πολυετή παρουσία στην Αυτοδιοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος άλλα και ως στέλεχος της Εφορίας Αρχαιοτήτων, θα συνεισφέρει στην υλοποίηση των προγραμματικών μας θέσεων, σχετικά με την διαχείριση της καθημερινότητας, του αναπτυξιακού πλάνου μας, άλλα και με την ανάδειξη των σημαντικών αρχαιοτήτων και μνημείων μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής έχουμε ανακοινώσει τους εξής υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους:

1. Φώτη Δημητρίου
2. Παναγιώτη Ευαγγέλου
3. Βασιλική Διαμάντη
4. Χρήστο Αθανασίου
5. Βασίλη Καλόγηρο
6. Αθανασία Μήτση – Γεωργίου
7. Φάνη Μπέλλο
8. Παναγιώτη Παππά
9. Ανδρέα Γκέγκα
10. Μαρία Ντρίτσου
11. Σοφία Γιάγκα
12. Θωμά Μπόλωση
13. Βασίλειο Τσουγκάρη
14. Κώστα Παππά
15. Θωμά Φράγκο
16. Αλεξάνδρα Δημητρίου
17. Γαρυφαλλιά Αποστολάκη – Ράπτη
18. Κωνσταντίνο Ιωάννου
19. Κωνσταντίνο Παπαγιάννη
20. Πέτρο Πέτσιο

Τα ονόματα που θα αποτελέσουν τον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας» θα ανακοινώνονται όλο το επόμενο χρονικό διάστημα ενώ θα ακολουθήσει εκδήλωση παρουσίασης του Συνδυασμού.

Τους ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους στην ομάδα μας.

In this article

Join the Conversation