Και πάλι στην Παραμυθιά το όχημα της Google

Την νέα αναβάθμιση των χαρτών της, πραγματοποιεί στην Ελλάδα η Google και στα πλαίσια της αναβάθμισης, το διαστημικό όχημα της, εμφανίστηκε και πάλι στους δρόμους της Παραμυθιάς καταγράφοντας...

Την νέα αναβάθμιση των χαρτών της, πραγματοποιεί στην Ελλάδα η Google και στα πλαίσια της αναβάθμισης, το διαστημικό όχημα της, εμφανίστηκε και πάλι στους δρόμους της Παραμυθιάς καταγράφοντας νέες εικόνες για τον διαδραστικό χάρτη του Street View του Google Map.

Το όχημα είναι εξοπλισμένο με κάμερες υψηλής ανάλυσης και καταγράφει πανοραμικές απεικονίσεις με εξαιρετικές λεπτομέρειες.

Οι νέες εικόνες της Παραμυθιάς αναμένεται να ενσωματωθούν στο Street View του Google Map, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Η Ελλάδα στις αρχές του φετινού καλοκαιριού έγινε η 56η χώρα που εισήλθε στο Street View, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εξερευνούν εικονικά μια γειτονιά μέσω πανοραμικών φωτογραφιών από το επίπεδο του δρόμου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή καλύπτονταν από το Street View ένα γενικό ποσοστό 60%-70% της ελληνικής επικράτειας, με έμφαση στα αστικά κέντρα, τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και φυσικά τις περιοχές που φιλοξενούν αρχαιολογικούς χώρους.


In this article

Join the Conversation