Εκπολιτιστικός Συλλογος Ραχουλιωτών: Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Κυριακή

Το Δ.Σ του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ραχουλιωτών καλεί τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στις 7 Αυγούστου , ώρα 10:30 π.μ. και στην έδρα του Συλλόγου (Δημοτικό Σχολείο)...

Το Δ.Σ του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ραχουλιωτών καλεί τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στις 7 Αυγούστου , ώρα 10:30 π.μ. και στην έδρα του Συλλόγου (Δημοτικό Σχολείο) με τα παρακάτω θέματα:

– Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
– Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
– Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και εξελεγκτικής επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 14 Αυγούστου στον ίδιο τόπο και ώρα και με τα ίδια θέματα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει.

Υποψηφιότητες μελών για το νέο Δ.Σ. και την Ε.Ε. υποβάλλονται στην Γραμματέα του Συλλόγου (τηλ.6942261573 ) το αργότερο έως 5-8-2016 και ώρα 24:00 . Το Δ.Σ.

Το Δ.Σ του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ραχουλιωτών καλεί τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στις 7 Αυγούστου , ώρα 10:30 π.μ. και στην έδρα του Συλλόγου (Δημοτικό Σχολείο) με τα παρακάτω θέματα: Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής – Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και εξελεγκτικής επιτροπής. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 14 Αυγούστου στον ίδιο τόπο και ώρα και με τα ίδια θέματα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει. Υποψηφιότητες μελών για το νέο Δ.Σ. και την Ε.Ε. υποβάλλονται στην Γραμματέα του Συλλόγου (τηλ.6942261573 ) το αργότερο έως 5-8-2016 και ώρα 24:00 . Το Δ.Σ.
In this article

Join the Conversation