Γιάννης Καραγιάννης | “Ας μιλήσουμε με πράξεις” – 11. Ανανέωση στόλου οχημάτων

Δελτίο τύπου

1.700.000 € ΓΙΑ ΝΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ…

Το πρόβλημα ενός απαρχαιωμένου στόλου δημοσίων οχημάτων, που βρίσκονται σε διαρκή κίνηση για την εξυπηρέτηση καθημερινών αναγκών, είναι πολλαπλό. Αυξημένο κόστος για τις ανάγκες συντήρησης και επισκευής, αυξημένο κόστος κατανάλωσης καυσίμων αλλά κυρίως σοβαρά θέματα ασφάλειας των χρηστών – χειριστών τους.

ΤΟΜΕΑΣ: ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ο Δήμος Σουλίου, φρόντισε για την προμήθεια 9 νέων οχημάτων στη διάρκεια της τετραετίας, για τις ανάγκες πολιτικής προστασίας, αποκομιδής απορριμμάτων, χωματουργικών εργασιών αλλά και για την εξυπηρέτηση της υπηρεσίας ύδρευσης και του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι». Τα 8 από αυτά βρίσκονται ήδη από καιρό σε κυκλοφορία και το απορριμματοφόρο όχημα 12tn αναμένεται να παραδοθεί στο Δήμο έως τέλους του έτους. Μεταξύ των υπολοίπων αναφέρεται και το 9-θέσιο βαν δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τη μεταφορά συμπολιτών μας στο ΚΔΑΠμεΑ «το εργαστήρι» στην Ηγουμενίτσα.

Η προσπάθεια ανανέωσης του στόλου οχημάτων του Δήμου είναι συνεχής και αποδεικνύεται και από τις προτάσεις χρηματοδότησης που έχουν υποβληθεί και αφορούν στόλο ηλεκτροκίνητων και συμβατικών οχημάτων, κυρίως για τις ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας.In this article

Join the Conversation