Μήνυμα του απερχόμενου Αστυνομικού Διευθυντή Θεσπρωτίας, Γεώργιου Λελοβίτη

Ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Λ. ΛΕΛΟΒΙΤΗΣ, με την ευκαιρία της αποστρατείας του, κατά τις πρόσφατες Κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και ύστερα από...

Ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Λ. ΛΕΛΟΒΙΤΗΣ, με την ευκαιρία της αποστρατείας του, κατά τις πρόσφατες Κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και ύστερα από την μακρόχρονη ενεργό υπηρεσία του στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και αποχωρώντας από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του σε όλο το ένστολο και πολιτικό προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας για την συνεργασία και τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλλε καθημερινά για την επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων αστυνομικής φύσεως που απασχολούν τον Νομό Θεσπρωτίας, την εξυπηρέτηση των πολιτών, την δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης προς την αστυνομία και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων του ακριτικού Νομού.

Επίσης, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, στα τοπικά Μ.Μ.Ε., στις Πολιτικές, Στρατιωτικές και Λιμενικές αρχές, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και σε όλους τους Φορείς, τα Σωματεία, τους Συλλόγους και τους Κατοίκους του Νομού, για την άψογη συνεργασία, την αμέριστη συμπαράσταση, την στήριξη και βοήθεια που παρείχαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας για την αντιμετώπιση σημαντικών υπηρεσιακών θεμάτων που απασχόλησαν την Υπηρεσία.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!