Ανοιχτή επιστολή Πετρίδη, προς καθηγητές

Στους συνάδελφους του από τα Γιάννενα που υπηρετούν στη Θεσπρωτία, απευθύνεται με ανοιχτή επιστολή ο καθηγητής του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς κ. Πετρίδης Μιχάλης, με αφορμή της επερχόμενες εκλογές της...

Στους συνάδελφους του από τα Γιάννενα που υπηρετούν στη Θεσπρωτία, απευθύνεται με ανοιχτή επιστολή ο καθηγητής του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς κ. Πετρίδης Μιχάλης, με αφορμή της επερχόμενες εκλογές της ΕΛΜΕ. Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Συνάδελφοι/σες, οι γιορτές τελείωσαν. Όπως γνωρίζετε είναι της μόδας να κατατίθενται διάφορες προτάσεις. Μάλιστα κάποιοι προτείνουν και με υπηρεσιακά έγγραφα, λογότυπα με Εθνόσημα, σφραγίδες και χωρίς αποδέκτες.  Απλά τα… «διαρρέουν» με mail.

Αφού έλαβα υπόψη μου:
1) Την αντιμετώπιση κάποιων που νομίζουν πως διοικούν το μαγαζάκι τους, αδιαφορώντας ακόμη και για την κείμενη νομοθεσία .
2) Την αντιμετώπιση κάποιων που βλέπουν τους Γιαννιώτες σαν λαθρομετανάστες
3) Το ότι πάντα για όλα φταίνε οι « τοπικιστές » Γιαννιώτες και όχι αυτοί οι ανοιχτόκαρδοι « συνάδελφοι » που υποφέρουν εξ’αιτίας μας .
4) Το ότι είμαστε τόσο χαρούμενοι που υπηρετούμε στην περιοχή , που δεν υποβάλουμε ούτε αιτήσεις μετάθεσης , ώστε τα δικά τους παιδιά ,  (βλέπε ντόπιοι , παιδιά , ανίψια ) , να υπηρετούν αλλού .
5) Το ότι ακόμη και οι αιρετοί δεν γνωρίζουν πως εφαρμόζεται από κάποιους ακόμη και η προληπτική αναπλήρωση .
6) Το ότι κάποιος εξ’αυτών των υπέροχων εκπροσώπων μας  χαμογελώντας είπε πως εμάς τους Γιαννιώτες δεν μας θέλει ούτε και ο Θεός .
7) Το ότι ενώ παρέσυραν τα μέλη τους να κάνουν κατάληψη της διεύθυνσης, κάποιοι τυχαία έπιναν  καφέ .

ΠΡΟΤΕΙΝΩ

Στις όποιες κλαδικές εκλογικές αναμετρήσεις, να συγκροτήσουμε διαπαραταξιακό ψηφοδέλτιο με τίτλο «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ». Για το 2012 έχουμε εκλογές για αιρετούς ΕΛΜΕ.

 

Συναδελφικά

Πετρίδης Μιχάλης

Οργανικός ΠΕ17-07  στο  ΕΠΑΛ Παραμυθιάς που δρομολογούν για κατάργηση
Πολλάκις υποψήφιος με γνωστή  παράταξη
Πρώην μέλος ΠΕΑ / παράρτημα Ιωαννίνων

In this article

Join the Conversation