Εντοπίστηκαν τρία πτώματα λαθρομεταναστών στην διασταύρωση της Πάργας

UPDATE: Λαθρομετανάστες τα 3 πτώματα Συντάκτης: Βδέλλα Μια ασύλληπτη για τον ανθρώπινο νου, υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν λίγο στην περιοχή της Πάργας, στην Ε.Ο. Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας! Οι σωροί...

UPDATE: Λαθρομετανάστες τα 3 πτώματα

Συντάκτης: Βδέλλα

Μια ασύλληπτη για τον ανθρώπινο νου, υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν λίγο στην περιοχή της Πάργας, στην Ε.Ο. Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας! Οι σωροί τριών νεαρών ανδρών που ανακαλύφθηκαν πετάμενα στην άκρη του δρόμου, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ανήκουν σε άτυχους λαθρομετανάστες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους, έχασαν τη ζωή τους είτε από το κρύο είτε από αναθυμιάσεις καυσίμων από το φορτηγό που τους μετέφερε! Ο οδηγός του οχήματος, μην έχοντας τι να κάνει (!!!) τις σωρούς των άτυχων μεταναστών, τις πέταξε (!!!) στην άκρη του δρόμου… και συνέχισε το ταξίδι του!

Συνεπιβάτες των άτυχων νεαρών, που συνέχισαν το ολέθριο ταξίδι, είχαν ειδοποιήσει από την περασμένη Τρίτη τις αστυνομικές αρχές, αναφέροντας όμως το συμβάν για την περιοχή της Ηγουμενίτσας, με αποτέλεσμα να μην σταθεί δυνατό να εντοπιστούν άμεσα! Σήμερα το απόγευμα, διερχόμενος οδηγός οχήματος, σταματώντας στην άκρη του δρόμου, αντίκρισε το μακάβριο θέαμα και ειδοποίησε την αστυνομία! Από τα πρώτα στοιχεία δεν προκύπτει δολοφονία, σίγουρα όμως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια…  των επαγγελματιών δουλεμπόρων που με την υπόσχεση μιας καλύτερης ζωής, οδηγούν δυστυχισμένους ανθρώπους στο θάνατο! Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να προσδιορίσει ο ιατροδικαστής κ. Βουγιουκλάκης.

Αρχική είδηση: Συναγερμός έχει σημάνει από αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, όταν σε σημεία κοντά στην Πάργα εντοπίστηκαν τρία πτώματα. Σύνφωνα με το epiruspost.gr τα πτώματα εντόπισε τυχαία κάτοικος της περιοχής, σε μικρή απόσταση από τη διασταύρωση της Πάργας και σε σημείο που βρίσκεται κοντά στην Εθνική Οδό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του epiruspost.gr δεν πρόκειται για ένα από τα σημεία του δρόμου που παρέχουν τη δυνατότητα στάθμευσης σε αυτοκίνητο. Ο χώρος έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία προκειμένου να συνεχιστεί η έρευνα με το πρώτο φως της μέρας ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η εξέταση του Ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη. Η ιατροδικαστική έκθεση θα δώσει στοιχεία τόσο για το χρόνο του θανάτου των τριών όσο και στοιχεία της ταυτότητάς τους, όπως φύλο, ηλικία και άλλα.

 

In this article

Join the Conversation