Επιστολή αναγνώστη για τον καλλιτεχνικό σταθμό της ανώτατης σχολής καλών τεχνών στη Παραμυθιά

Ένα έργο σταθμός για την ανάδειξη του Ζαγορίου ως ενός σημαντικού πολιτιστικο-τουριστικού προορισμού, αποτέλεσε η ολοκλήρωση του Καλλιτεχνικού Σταθμού της Σχολής Καλών Τεχνών στο Τσεπέλοβο. Ένα έργο που...

Ένα έργο σταθμός για την ανάδειξη του Ζαγορίου ως ενός σημαντικού πολιτιστικο-τουριστικού προορισμού, αποτέλεσε η ολοκλήρωση του Καλλιτεχνικού Σταθμού της Σχολής Καλών Τεχνών στο Τσεπέλοβο.

Ένα έργο που έφερε σε πέρας η επιμονή του δημάρχου Γαβριήλ Παπαναστασίου, ο οποίος μέσα σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον δεν αφήνει ούτε ένα ευρώ να πάει χαμένο και αξιοποιώντας όλους τους υφιστάμενους πόρους, μέρα με τη μέρα αλλάζει την εικόνα της περιοχής, δίνοντας ζωή και ανάπτυξη στο Ζαγόρι.

Οι δημότες Παραμυθιάς διερωτώνται μήπως η δημοτική αρχή Παραμυθιάς μπορεί να μας πληροφορήσει που βρίσκονται τα παλιά σχέδια για παράρτημα της Σχολής Καλών Τεχνών στη Παραμυθιά;

Σχόλιο paramythia-online.gr:

Η paramythia-online.gr, επικοινώνησε προ ημερών με την ανώτατη σχολή καλών τεχνών και με τον καλό συντοπίτη μας κ. Τόκα για το συγκεκριμένο ζήτημα. Από την επικοινωνία προέκυψε πως το θέμα του καλλιτεχνικού σταθμού της Παραμυθιάς, αν και παρουσίαζε στασιμότητα τα τελευταία χρόνια, φαίνεται να ξαναέρχεται στην επικαιρότητα με την πρυτανεία να έχει ήδη αποστείλει στο δημαρχείο Παραμυθιάς τον πλήρη φάκελο με την διαδικασία που ακολουθήθηκε στην περίπτωση του Ζαγορίου. Ελπίζουμε το προσεχές μέλλον να υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη και περεταίρω ενημέρωση από τη δημοτική αρχή.

In this article

Join the Conversation