ΒΙΝΤΕΟ: Τελετή αποφοίτησης νέων Θεσπρωτών Πυροσβεστών

Στις εγκαταστάσεις της πυροσβεστική Υπηρεσίας Ηγουμενίτσας πραγματοποιήθηκε χθες 09 Απριλίου, παρουσία Αξιωματικών και του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσπρωτίας Αντιπύραρχου Φώτιου Σπύρου, η τελετή αποφοίτησης των είκοσι έξι ...

Στις εγκαταστάσεις της πυροσβεστική Υπηρεσίας Ηγουμενίτσας πραγματοποιήθηκε χθες 09 Απριλίου, παρουσία Αξιωματικών και του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσπρωτίας Αντιπύραρχου Φώτιου Σπύρου, η τελετή αποφοίτησης των είκοσι έξι  (26) Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης.

Είναι η πρώτη φουρνιά από τον διαγωνισμό των 4000 πυροσβεστών ,εκ των οποίων 3600 προέρχονται από του συμβασιούχους πυροσβέστες των προηγούμενων ετών οι οποίοι πληρούσαν τις απαιτήσεις, και οι υπόλοιποι 600 από ιδιώτες.

Η εκπαίδευση τους πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Π.Υ. Ηγουμενίτσας από Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς των υπηρεσιών του Νομού, και διήρκησε δύο (2)μήνες, από 10-2 έως 09-04-2012.Στη συνέχεια πέρασαν επιτυχώς:

Τις γραπτές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 31 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις της Π.Υ.Ηγουμενίτσας και την πρακτική εξέταση στις 03 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Διοικήσεις Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, από αξιωματικούς του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος.

Από σήμερα ενταθήκαν στο δυναμικό της Π.Υ. Ηγουμενίτσας οχτώ (8) πυροσβέστες ,οχτώ (8) στο δυναμικό του Π.Κ.Παραμυθιάς και δέκα (10) στο δυναμικό του Π.Κ.Φιλιατών, οι οποίοι εκτελούν τα νέα τους καθήκοντα ως Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης γενικών υπηρεσιών.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την τελετή της ορκωμοσίας από την κάμερα του Βαγγέλη Αναστασίου.

H paramythia-online.gr εύχεται σε όλους του νέους πυροσβέστες καλή σταδιοδρομία.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!