Εξαρθρώθηκε σπείρα αθίγγανων με πλούσια δράση στη Παραμυθιά

Σπείρα τριών Αθιγγάνων 15, 28 και 47 ετών αντίστοιχα  οι όποιοι ευθύνονται για μια σειρά διαρρήξεων και κλοπών στην περιοχή της Παραμυθιάς, εξαρθρώθηκε σήμερα Κυριακή το μεσημέρι στη...

Σπείρα τριών Αθιγγάνων 15, 28 και 47 ετών αντίστοιχα  οι όποιοι ευθύνονται για μια σειρά διαρρήξεων και κλοπών στην περιοχή της Παραμυθιάς, εξαρθρώθηκε σήμερα Κυριακή το μεσημέρι στη Μενίνα από άντρες του Αστυνομικού τμήματος Παραμυθιάς. Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Η έρευνα η οποία συνεχίζεται θα φανερώσει και τον ακριβή αριθμό των διαρρήξεων και των κλοπών των δραστών, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχουν απασχολήσει το Α.Τ Παραμυθιάς το τελευταίο διάστημα.

Εχεί ήδη προκυψει ότι οι δράστες τους δυο τελευταίους μήνες είχαν συγκροτήσει ομάδα με σκοπό να διαπράττουν κλοπές από σπίτια εκτος απο την Παραμυθιά και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας 

Την σχετική προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς και οι 3 Αθίγγανοι θα οδηγηθούν την Τρίτη στον κ. Εισαγγελέα Θεσπρωτίας.

 

In this article

Join the Conversation