120 (!!) αστυνομικοί της Θεσπρωτίας αποσπώνται στην Ορεστιάδα

Αν και η εγκληματικότητα στο νομό Θεσπρωτίας βρίσκεται σε καθημερινή διάταξη, το υπουργείο προστασίας του πολίτη, αποφάσισε την απόσπαση 120 (!!!) αστυνομικών του νομού μας στην Ορεστιάδα, με...

Αν και η εγκληματικότητα στο νομό Θεσπρωτίας βρίσκεται σε καθημερινή διάταξη, το υπουργείο προστασίας του πολίτη, αποφάσισε την απόσπαση 120 (!!!) αστυνομικών του νομού μας στην Ορεστιάδα, με αφορμή την ενδεχόμενη έλευση Σύριων στη χώρα. Τι και αν η Αστυνομική Διευθύνση Θεσπρωτίας λειτουργεί ήδη οριακά και με τεράστια προβλήματα λόγω της έλλειψης προσωπικού; Πρόκειται για μία πρωτοφανή ενέργεια, σημειώνουν οι αστυνομικοί, η οποία θα διαλύσει όχι μόνο τις υπηρεσίες αλλά και τις οικογένειες τους, καθώς ο χρόνος παραμονής στις περιοχές Ξάνθης, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης, είναι άγνωστος. Για τον λόγο αυτό οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας, προέβησαν στην δεύτερη, πιο αιχμηρή ανακοίνωση, που ακολουθεί: 

Έπειτα από μία σειρά υποκριτικών δηλώσεων από αρμόδιους για την μετακίνηση συναδέλφων μας στις Α.Δ. Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία ακόμα απαράδεκτη και δίχως σκέψη διαταγή. Ειδικότερα με την 6001/7/5509-α΄από 29-07-2012 διαταγή του Α.Ε.Α./Κ.Ο.Α.Δ./ΤΜ.2Ο/ΓΡ.1Ο αποσπώνται στις Αστυνομικές Διεύθυνσης της Θράκης ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ (120) συνάδελφοί!!! από την Διεύθυνσή μας. Πρόκειται για μία πρωτοφανής απόφαση η οποία σε καμία περίπτωση δεν έχει λάβει υπόψη, τις Υπηρεσιακές ανάγκες του νομού μας και το μόνο που καταφέρνει είναι τη διάλυση των Υπηρεσιών της Διευθύνσεώς μας. Πραγματικά έχουμε πλέον πολλές αμφιβολίες για το αν υπάρχει επιτέλους η πολιτική βούληση να επιλυθεί ουσιαστικά το έντονο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, και σίγουρα με τον τρόπο που επιχειρείται δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί.Σε αυτό το σημείο θεωρούμε αναγκαίο να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας και όλους τους συναρμόδιους φορείς ότι η Ένωσή μας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας ξεκινά σειρά κινητοποιήσεων προκειμένου να αντιπαρέρθουμε σε μία τόσο άδικη απόφαση και σίγουρα σε περίπτωση που αντιληφθούμε την ύπαρξη ευθυνών από πλευράς της Διοίκησης τότε σίγουρα θα προσφύγουμε σε ένδικα μέσα. «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ  ΛΟΓΙΚΗ»

In this article

Join the Conversation