Άνοιξαν οι ουρανοί στη Παραμυθιά. Ο καιρός της Πέμπτης

Άνοιξαν οι ουρανοί σήμερα στη Παραμυθιά, μέσα στο κατακαλόκαιρο της 1ης Αυγούστου. Έντονη βροχόπτωση, συνοδευόμενη από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους, συνέθεσαν ένα σκηνικό που θύμιζε μουσώνες αντί για...

Άνοιξαν οι ουρανοί σήμερα στη Παραμυθιά, μέσα στο κατακαλόκαιρο της 1ης Αυγούστου. Έντονη βροχόπτωση, συνοδευόμενη από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους, συνέθεσαν ένα σκηνικό που θύμιζε μουσώνες αντί για Ελληνικό καλοκαίρι.

Τα άσχημα καιρικά φαινόμενα μπορεί να κράτησαν μόλις 30 λεπτά αλλά ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα σε καλλιέργειες, δρόμους αλλά και στην ηλεκτροδότηση της πόλης τα οποία πλέον έχουν αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό. Ενδεικτική η φωτογραφία που βλέπετε και που αφορά το γήπεδο Καρβουναριού το οποίο είναι καλυμμένο πλήρως από το χαλάζι χωρίς να φαίνεται σε κανένα σημείο ο χλοοτάπητας.

Η ΕΜΥ προβλέπει και για τα ξημερώματα της Πέμπτης άσχημο καιρό στη Παραμυθιά με καταιγίδες, ανέμους μέχρι 3 μποφόρ και υγρασία στο  66%. Γρήγορα όμως ο καιρός θα επανέλθει στα λογικά για την εποχή επίπεδα και από το πρωί της πέμπτης θα σημειωθεί μεγάλη βελτίωση με την ηλιοφάνεια να επικρατεί καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

 

In this article

Join the Conversation