O γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος διέθεσε το ελικοπτερο του για τις ερευνες εντοπισμού του 72χρονου

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον γνωστό επιχειρηματία (ιδιοκτήτη Φυσικού Μεταλλικού Νερού  ΖΑΓΟΡΙ) και δημοτικό σύμβουλο Ιωαννίνων Βασίλη Χήτο για την πολύ σημαντική βοήθεια που δίνει στην έρευνα για τον εντοπισμό του...

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον γνωστό επιχειρηματία (ιδιοκτήτη Φυσικού Μεταλλικού Νερού  ΖΑΓΟΡΙ) και δημοτικό σύμβουλο Ιωαννίνων Βασίλη Χήτο για την πολύ σημαντική βοήθεια που δίνει στην έρευνα για τον εντοπισμό του 72χρονου στο όρος Γκοριλα της Παραμυθιάς.

Συμφωνα με πληροφορίες της Βάσω Σκουλίκα και του epiruspost.gr oι αρμόδιες αρχές που διεξάγουν τις έρευνες είχαν αιτηθεί τη συνδρομή ελικοπτέρου. Όμως το κράτος… αδυνατούσε να κινήσει ελικόπτερο. Πριν το μεσημέρι ο Βασίλης Χήτος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την Θεσπρωτία για να συμβάλλει στην έρευνα πετώντας με το δικό του ελικόπτερο. Δεν χρειάστηκε δεύτερη κουβέντα παρά μόνο ο λίγος χρόνος για την προετοιμασία της πτήσης.

Έχοντας δίπλα του έναν έμπειρο αξιωματικό της Πυροσβεστικής έχει συμπληρώσει ήδη αρκετές ώρες πτήσης στα βουνά της Παραμυθιάς. Η έρευνα διεξάγεται σε συντονισμό με τις επίγειες δυνάμεις Αστυνομίας και Πυροσβεστικής και θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες.

Είναι πράγματι από τις φορές εκείνες όπου αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.

In this article

Join the Conversation