Εγγραφές στα τμήματα χορού του ΝΠΔΔ ΑΡΩΓΗ

Από τη Διοίκηση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου ‘ΑΡΩΓΗ’ ανακοινώνεται ότι, οι εγγραφές για Κλασσικό και Μοντέρνο Χορό (Μπαλέτο), θα γίνονται από την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου έως και...

Από τη Διοίκηση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου ‘ΑΡΩΓΗ’ ανακοινώνεται ότι, οι εγγραφές για Κλασσικό και Μοντέρνο Χορό (Μπαλέτο), θα γίνονται από την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου έως και Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012, στο Δημαρχείο Σουλίου στην Παραμυθιά (2ος Όροφος) καθημερινά, από τις 09:00 έως τις 14:00 (Υπεύθυνη κα. Παππά Λαμπρίνα Τηλ. 2666360133, 2666360100).

Υπενθυμίζετε στους ενδιαφερόμενους γονείς, ότι για τα τμήματα κλασσικού χορού γίνονται δεκτά κοριτσάκια ηλικίας από 5 ετών και πάνω, ενώ για τον μοντέρνο χορό απο 10 ετών και πάνω. Για τις μητέρες που είναι ωφελούμενες από τη Δράση: “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” ΚΔΑΠ, η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν. Για τα υπόλοιπα παιδιά έως και τη Στ’ τάξη του δημοτικού σχολείου η συμμετοχή είναι 10€ το μήνα και για τις υπόλοιπες ηλικίες 15€ το μήνα.

Δικαιολογητικά:
Βεβαίωση παιδιάτρου ή παθολόγου ότι το παιδί μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα.
Υπεύθυνη δήλωση του γονέα για την ευθύνη συνοδείας του παιδιού κατά την προσέλευση και την αποχώρησή του από το μάθημα (Παρέχεται από το Δήμο).
Αίτηση Συμμετοχής (Παρέχεται από το Δήμο).

Τα μαθήματα θα αρχίσουν τη Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 (και κάθε Τετάρτη) και θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013

In this article

Join the Conversation