Εύη Χριστοφιλοπούλου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για μουσικό σχολείο στην Παραμυθιά

Σε εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ μίλησε σήμερα το πρωί η Υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, ενώ είχε προηγηθεί συνάντηση με τον βουλευτή Θεσπρωτίας Χρήστο Κατσούρα την Δήμαρχο...

Σε εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ μίλησε σήμερα το πρωί η Υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, ενώ είχε προηγηθεί συνάντηση με τον βουλευτή Θεσπρωτίας Χρήστο Κατσούρα την Δήμαρχο Παραμυθιάς Σταυρούλα Μπραΐμη και τον Δημάρχο Ηγουμενίτσας Γιώργο Κάτσινο.

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου δικαιολόγησε την κατάργηση του Εσπερινού Γυμνάσιου και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μουσικό σχολειό στην Παραμυθιά, ενώ διευκρίνισε πως το ΤΕΙ Ηγουμενίτσας δεν καταργείτε αλλά δεν θα έχει μόνο για φέτος νεοεισαχθείς ενώ στόχος του υπουργείου είναι η αναβάθμιση του.

Αναφορές και στην οικονομική κρίση από την Υφυπουργό Παιδείας που τόνισε πως η προσπάθεια έχει αποτέλεσμα και θα έχει και συνέχεια, ενώ μας προδιάθεσε για νέο πακέτο οικονομικών μέτρων.

Η εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ καθυστέρησε να αρχίσει κατά 2 ώρες, γεγονός που δυσαρέστησε πολλά στελέχη τα οποία αποχώρησαν πριν την έναρξη τους. Το πρόβλημα στην οργάνωση είχε φανεί από νωρίς όταν οι προσκλήσεις και για την εκδήλωση αλλά και για την συνάντηση με τους Δημάρχους, είχαν ως ώρες έναρξης την 11:30.

Φωτογραφία: Αθανασίου Βαγγέλης, Εφημερίδα Βδελλα

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!